S7 Airlines, yaz turizm sezonunun başlamasıyla Moskova ve Novosibirsk’ten Antalya’ya düzenlediği seferlerin sayısını artırıyor. Şirket, Moskova’dan Antalya’ya uçuşların salı gününden (26 Mayıs 2026) itibaren haftada 9’a çıkacağını duyurdu.
S7 Airlines hava yolu şirketi, Moskova ile Antalya arasındaki uçuş programını genişletiyor. Şirket, başkentten Türkiye’nin önemli tatil merkezlerinden biri olan Antalya’ya toplam uçuş sayısının 26 Mayıs 2026’dan itibaren haftada 9’a çıkacağını açıkladı.

Yeni tarifeye göre salı ve perşembe günleri artık ikişer sabah uçuşu gerçekleştirilecek. Ek seferler, Domodedovo Havalimanı’ndan Airbus A320 ailesine ait uçaklarla yapılacak. Kalkışlar 11.10’da planlanırken, Antalya’ya varış 16.20’de gerçekleşecek. Uçuş süresi 5 saat 10 dakika olacak.
Ayrıca Novosibirsk’ten Antalya’ya uçuş sayısı kademeli olarak haftada dörtten yediye çıkarılacak. 29 Haziran’dan itibaren Tolmaçevo Havalimanı’ndan Türk tatil merkezine her gün uçmak mümkün olacak: cumartesi günü 10.20’de, haftanın diğer günlerinde ise 10.30’da. Uçuşlar Boeing 737-800 uçaklarıyla gerçekleştirilecek. Yolculuk süresi 6 saat 35 dakika olacak.
Şirket, “Artırılan uçuş sıklığı sayesinde yolcular yaz tatillerini daha rahat planlayabilecek: en uygun kalkış tarihlerini seçebilecek, yüksek sezondaki yoğun dönemlerden kaçınabilecek ve Antalya’da hava koşullarının en elverişli olduğu günlerde tatilin keyfini çıkarabilecek.” açıklamasında bulundu.






