GAZETEM RUSYA | YEREL

Pobeda, yolcularına uçuş esnasında ilk kez yiyecek ve içecek vermeyi düşünüyor

Pobeda, yolcularına uçuş esnasında ilk kez yiyecek ve içecek vermeyi düşünüyor
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ

Uygun fiyatlı hava yolu şirketi “Pobeda”, yolcularına uçuş esnasında ilk defa hafif atıştırmalıklar ve içecekler sunmayı hedefliyor. Şirketin Genel Müdürü Dmitry Tyschuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yeni adımın planlarını paylaştı.

Haziran 2023 itibarıyla, “Pobeda” Moskova’nın Vnukovo ve Sheremetyevo havalimanlarından kalkan uçuşlar için “Gate’de Yiyecek” adında bir yiyecek servisi başlatmıştı. Daha öncesinde, “Pobeda” uçuşlarında sadece su dışında herhangi bir yiyecek veya içecek servisi bulunmuyordu.

Reklam

Tyschuk, “Gate’de Yiyecek” servisinin beklentilerini karşıladığını ve popüler olduğunu belirtti. Şirket şimdi de uçuş esnasında yiyecek ve içecek satışını ve ön siparişini değerlendiriyor.

Dmitry Tyschuk, sunulacak seçeneklerin sınırlı olacağını, ancak hafif atıştırmalıklar ve içeceklerin yer alacağını ifade etti. Tyschuk, bu hizmetin, şirketin performansı ve teknolojik işlemleri üzerinde olumsuz bir etki yaratmayacağının altını çizdi.

Reklam

İlginizi Çekebilir