GAZETEM RUSYA | EKONOMİ

Merkez Bankası yönetimi ile milletvekilleri toplantı yaptı

Merkez Bankası yönetimi ile milletvekilleri toplantı yaptı
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ

Nabiullina ve Merkez Bankası yönetimi Meclis alt kanadı Devlet Duması milletvekilleriyle toplantı yaptı.

Devlet Duması basın servisi gazetecilere yaptığı açıklamada, milletvekillerinin Merkez Bankası başkanı Elvira Nabiullina ve Merkez Bankası yöneticileri ile  Dumada bir toplantı yaptığını söyledi.

Reklam

Açıklamada, “Devlet Duması, milletvekilleri ile Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina ve Merkez Bankası yönetimiyle bir araya geldiği bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıya Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin, Duma’nın tüm gruplarının başkanları ve ilgili komitelerin başkanları katıldı” denildi.

Merkez Bankası yönetimi ile milletvekilleri toplantı yaptı

Toplantının başında Devlet Duma Başkanı Vyacheslav Volodin, “Siz ve ben Merkez Bankası için birçok soru biriktirdik, çözüm geliştirmek için bunları bugün tartışalım” dedi. Toplantıda para politikası ve ülkenin sosyo-ekonomik kalkınmasına ilişkin ortak çalışmalar çerçevesinde güncel sorun ve görevlerin ele alındığı kaydedildi.

Reklam

İlginizi Çekebilir