ABD Hazine Bakanlığının yaptırım tedbirlerinden sorumlu üst düzey yetkilisi Gene Lang, Steve Witkoff ve Jared Kushner ile birlikte Rusya’yı ziyaret ederek Kirill Dmitriyev ile temaslarda bulundu.
Axios gazetecisi Barak Ravid, ABD Hazine Bakanlığının yaptırım tedbirlerinden sorumlu üst düzey yetkilisi Gene Lang’in müzakereciler Steve Witkoff ve Jared Kushner ile birlikte Rusya’yı ziyaret ettiğini bildirdi.

Ravid’in aktardığına göre Lang, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapılan görüşmelere katılmadı ancak Putin’in yabancı ülkelerle yatırım ve ekonomik iş birliğinden sorumlu özel temsilcisi ve Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) Başkanı Kirill Dmitriyev ile temaslarda bulundu.
Ravid, “Lang’in katılımı, Rusya’ya yönelik yaptırımlar konusunun görüşmeler sırasında ele alındığına işaret ediyor olabilir” değerlendirmesinde bulundu.






