GAZETEM RUSYA | YEREL

Rus hükümeti akaryakıt piyasasındaki durumu değerlendirdi

Yayın: · YEREL
Rus hükümeti akaryakıt piyasasındaki durumu değerlendirdi
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ
Oluşturulma:

Rusya’da akaryakıt piyasasının öncelikli olarak sağlanmasına yönelik önlemler, Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak başkanlığındaki toplantıda, Rusya akaryakıt piyasasının öncelikli olarak sağlanmasına yönelik önlemler sunuldu. Hükümet basın servisi konuya ilişkin açıklama yaptı.

Reklam

Bakanlar Kurulunun açıklamasında, “İç piyasanın petrol ürünleriyle öncelikli olarak doyurulmasını sağlamaya yönelik bir tedbirler paketi sunuldu.” denildi.

Toplantıda, tüketicilerin akaryakıtla sağlanması ve petrol ürünleri fiyatlarındaki dinamikler ele alındı.

Sektördeki durumun görüşülmesine Tarım Bakanı Oksana Lut’un yanı sıra Enerji Bakanlığı, Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, Federal Antitekel Servisi (FAS), Ulaştırma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Sankt-Peterburg Borsası ve sektörün en büyük şirketlerinin temsilcileri katıldı.

Reklam

İlginizi Çekebilir