Moskova’da düzenlenen sonbahar bisiklet festivaline cumartesi günü 60 binden fazla kişi katıldı. Bu, sonbahar sürüşleri arasında yeni bir rekor oldu. Açıklamayı Moskova Belediye Başkan Yardımcısı, Ulaştırma ve Sanayi Dairesi sorumlusu Maksim Liksutov yaptı.
Liksutov, “13 Eylül’de Moskova’da düzenlenen sonbahar bisiklet festivali 60 binden fazla katılımcıyı bir araya getirdi. Bu, sonbahar sürüşleri arasında yeni bir rekor oldu. Geçen yıl olduğu gibi, sürüş iki büyük otoyolda yapıldı: Moskova Hızlı Çaprazı ve Kuzeybatı Koridoru’nda” dedi.

Belediye başkan yardımcısı, başlangıç ve bitişte yer alan iki festival alanında zengin bir eğlence programı düzenlendiğini belirtti.
Liksutov, “Bisikletçiler ustalık sınıflarına katılabildi, bilgi yarışmalarında soruları yanıtlayabildi, şanslarını ‘şans çarkında’ deneyebildi ve daha birçok etkinliğe katıldı” ifadelerini kullandı.






