GAZETEM RUSYA | GÜNDEM

Moskova’da toplu ulaşıma zam geldi

Yayın: · GÜNDEM
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ
Oluşturulma:

Rusya’nın başkenti Moskova’da 2 Ocak’tan itibaren toplu ulaşımda zam miktarı açıklandı.

Başkent Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 2 Ocak’tan itibaren “Ediny” olarak adlandırılan tek seferlik metro, otobüs ve benzeri toplu ulaşım biletleri 60 rubleden 61 rubleye yükseltilirken, çift kullanımlık bilet maliyeti 122 rubleye çıktı.

Reklam

30 ve 90 günlük aboneliklerde yolculuk maliyetinin de arttığını vurgulayan Belediye Başkanlığı, “Troyka” kartı kullananlar için toplu ulaşımda seyahatin 42 rubleden 46 rubleye çıktığını aktardı.

Ek olarak, toplu taşımada yeni TAT biletleri ortaya çıktığı ifade edilen açıklamada, 90 günlük TAT biletinin 2 bin 720 ruble, 365 günlük TAT biletlerinin ise 14 bin rubleye mal olacağı duyuruldu.

Aynı zamanda metrolarda  Face Pay ile seyahatin fiyatı 46 rubleyle değişmeden kalırken, öğrenciler için 3 aylık toplu ulaşım maliyeti 810 ruble olarak bırakıldı.

Reklam

İlginizi Çekebilir