GAZETEM RUSYA | YEREL

Coral Travel Mısır’a direk uçuş başlatıyor

Yayın: · YEREL
Coral Travel Mısır’a direk uçuş başlatıyor
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ
Oluşturulma:

Rusya’da faaliyet gösteren Türk kökenli tur operatörü Coral Travel, Eylül ayından itibaren Mısır’a günlük direkt uçuşlar başlayacak.

Konu ile ilgili Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR),  Eylül’den itibaren Coral Travel’in günlük uçuşlar planladığını duyurdu.

Reklam

Açıklamada uçuşların, EgyptAir uçakları ile hergün  gerçekleştirileceği ve uçuş süresinin beş saatten biraz fazla olacağı belirtildi.

Uçuşların Moskova Domodedovo Havalanı’ndan günün erken saatlerinde ( 05:30’da Şarm El-Şeyh’e ve 06:00’da Hurgada’ya),  akşam dönüş uçuşlarının ise  akşam saatlerinde (Şarm El-Şeyh’ten 22:45 ve Hurgada’dan 22.00’de) olacağı ve öylece turistlerin dinlenme gününü kaybetmeyecekleri ifade edildi.

Eylül ayında yedi günlük bir tur fiyatı ise üç yıldızlı bir otelde konaklamalı iki kişi için 112 bin ruble, beş yıldızlı ve her şey dahil için 128 binden başladığı belirtildi.

Reklam

İlginizi Çekebilir