GAZETEM RUSYA | GÜNDEM

Cherchesov : Aşı için son karar oyuncuların

Yayın: · GÜNDEM
Cherchesov : Aşı için son karar oyuncuların
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ
Oluşturulma:

Rusya A Milli Futbol Takımı Antrenörü Stanislav Cherchesov, takımın koronavirüse karşı aşı olması konusunda son kararın oyunculara ait olduğunu söyledi.

Rusya Milli takımı hocası Cherchesov, takıma toplu aşılama konusunda bir dayatmanın olmayacağını, aşı ile ilgili kararı oyuncuların alacağını açıkladı.

Reklam

Antalya’da açıklama yaptı

Stanislav Cherchesov, bir çok Rus takımının kamp yaptığı Antalya’da basın toplantısı düzenledi. Tücrübeli hoca, milli takımın herhangi bir oyuncusu ile koronavirüs enfeksiyonuna karşı aşılama konusunda henüz konuşmadığını söyledi.

Hem oyuncuların hem kulüplerin fikri önemli

Teknik direktör Cherchesov bu sorunun çok önemli olduğunu belirterek “Koronavirüse karşı aşılama, hastalık riskini azaltır. Oyunculara gelince, burada hem kendilerinin hem de oynadıkları kulüplerin görüşü önemlidir. Bu nedenle, herkes kararını kendisi versin” dedi.

Cherchesov, antrenör kadrosunun görevinin, kamp sırasında oyuncular üzerinde yapılan  testin pozitif çıkması durumunda bir yedek bulmak olduğunu bildirdi.

Stanislav Cherchesov, koronavirüs enfeksiyonuna karşı aşılanmıştı. Ayrıca, Rus milli futbol takımı doktoru Eduard Bezuglov da aşı yaptırmıştı.

Reklam

İlginizi Çekebilir