GAZETEM RUSYA | YEREL

Moskova’daki BRICS+ moda forumuna 109 ülkeden temsilci katıldı

Yayın: · YEREL
Moskova’daki BRICS+ moda forumuna 109 ülkeden temsilci katıldı
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ
Oluşturulma:

Moskova’da düzenlenen BRICS+ Fashion Summit Forumu, üç yıl içinde 109 ülkeden temsilciyi bir araya getirdi.

Moskova Kültür Dairesi basın servisinden yapılan açıklamada, “2023’ten itibaren Moskova’da uluslararası BRICS+ Fashion Summit Forumu düzenleniyor. Üç yıl içinde forum yaklaşık 600 Rus ve yabancı tasarımcıyı, önde gelen şirket yöneticilerini, ilgili derneklerin uzmanlarını ve 109 ülkeden gazeteciyi birleştirdi. Katılımcılar arasında Çin, Brezilya, Türkiye, Endonezya, Sırbistan, Suudi Arabistan, Arjantin, Güney Afrika Cumhuriyeti ve daha birçok ülke yer alıyor” denildi.

Reklam

Açıklamada ayrıca, bu yıl BRICS+ Fashion Summit’in 28-30 Ağustos tarihleri arasında Moskova’da gerçekleştiği kaydedildi. Foruma 250’den fazla yabancı uzmanın katıldığı, bunların yüzde 48’inin foruma ilk kez geldiği, yüzde 52’sinin ise yeniden döndüğü belirtildi.

Moskova Belediye Başkan Yardımcısı Natalya Sergunina, “BRICS Moda Forumu gibi büyük etkinlikler, yerli markaların dünya pazarında tanıtımına yardımcı oluyor. Yabancı meslektaşlarımızla birlikte avantajlarımızı ve potansiyelimizi birbirimize sunuyor, sektörün gelişimi için umut vadeden yolları tartışıyor, karşılıklı destek ve yeni projeler üzerinde anlaşmalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam

İlginizi Çekebilir