GAZETEM RUSYA | EKONOMİ

Hukukçu, yüksek mevduatların hangi riskleri taşıdığını açıkladı

Yayın: · EKONOMİ
Hukukçu, yüksek mevduatların hangi riskleri taşıdığını açıkladı
GAZETEM RUSYA HABER MERKEZİ
Oluşturulma:

HSE Hukuk Fakültesi Dekanı Vadim Vinogradov’un “Prime” ajansına verdiği bilgiye göre, çoğu yardım, düşük gelire sahip olan vatandaşlara veriliyor, buna banka mevduatları da dahil.

Vinogradov, tek bir yardım ve düşük gelir yardımı belirlenirken vatandaşların tüm gelirlerini dikkate aldıklarını söyledi. Ayrıca, konut ve işyeri giderleri için yapılan yardımın da yine düşük gelir durumunda sağlandığını belirtti.

Reklam

Vadim Vinogradov, genellikle, bu miktarın bölgesel aile içi asgari geçim düzeyini aşmaması gerektiğini belirtiyor. Bankadaki mevduat miktarı on bölgesel asgari geçim düzeyini geçmemeli ve faiz oranları bir asgari geçim düzeyini aşmamalı. Hukukçuya göre, bu göstergeleri aşmak durumunda yardım başvurusu reddedilebilir.

Reklam

İlginizi Çekebilir