Miranchuk, Torino için sağlık kontrolünden geçti

0
402

Rus Milli Futbol takımı ve temsilcimiz Merih Demiral’ın Atalanta’dan takım arkadaşı olan Rus futbolcu Miranchuk, bir başka İtalyan ekibi Torino ile kontrat imzalamak üzere sağlık kontrolünden geçti.

Sky Sport muhabiri Gianluca Di Marzio’nun internet sitesinde yer alan habere göre, Rus orta saha oyuncusu Aleksey Miranchuk, sağlık kontrolünden geçmek ve ardından Torino kulübüyle sözleşme imzalamak üzere Torino’ya gitti. Torino’nun satın alma opsiyonu ile Rus futbolcuyu Atalanta’dan kiralanması bekleniyor.

Di Marzio ayrıca, İngiltere’nin West Ham United takımından Torino kulübüne transfer olabilecek eski CSKA Moskova orta saha oyuncusu Nikola Vlasic’in de sağlık kontrolünden geçmek üzere Torino’ya geldiğini bildirdi.

Miranchuk, Eylül 2020’de Lokomotiv Moskova’dan 14,5 milyon euro değerinde bir anlaşmayla Atalanta’ya katılmıştı. Bugüne kadar 56 maça çıkan orta saha oyuncusu dokuz gol atıp yedi asist üretti. Rus oyuncu geçtiğimiz sezon Atalanta formasıyla toplam 25 maça çıktı ve iki gol atıp beş asist yaptı. Miranchuk Rus milli takımında ise 41 maçta görev alıp altı gol attı.