Polonyalı futbolcu, Krasnodar’dan nasıl ayrıldığını anlattı

0
281

Al-Shabab’da kiralık olarak oynayan Krasnodar’ın orta saha oyuncusu Grzegorz Krychowiak, Rus kulübüyle olan sözleşmesini askıya alma konusundaki görüşmelerin gidişatı hakkında konuştu.

FIFA ve UEFA haziran ayında, Ukrayna’daki durum nedeniyle yabancı oyuncu ve antrenörlerin Rus kulüpleriyle olan sözleşmelerini askıya almalarına izin verdi.

Polonyalı futbolcu konu hakkında yaptığı açıklamada “Krasnodar yöneticileri kalmamı istediler ve başka bir seçeneği düşünmediler bile. Bu da durumu çok zorlaştırdı. UEFA kiralık olarak ayrılmasına onay verir vermez, görüşmelerimiz esasen sona ermişti. Krasnodar pes etti. Son birkaç ay oldukça hareketli geçtiği için sezona hazırlanmaya başlamak amacıyla mümkün olan en kısa sürede yeni bir kulüp bulmaya çalıştım” dedi.

Krychowiak, Temmuz 2021’den bu yana Krasnodar’ı temsil ediyor. Bundan önce Lokomotiv Moskova’da oynadı ve burada iki kez Rusya Kupası ve bir kez de Süper Kupa kazandı. Fransız Bordeaux, Reims, Nantes, PSG, İspanyol Sevilla ve İngiliz West Bromwich takımlarında da oynadı.